Profil

Sc ArchiBau SRL
si
Sc Urban-Record SRL

Oferim servicii complete de proiectare in arhitectura, urbanism si peisagistica, dar si in rezistenta si instalatii, deoarece lucram îndeaproape cu ingineri specializati in acaste discipline. Suntem o echipa completa, care a fost implicata de-a lungul timpului într-o gama larga de proiecte complexe, in domenii de proiecte civile si industriale.

Compania este compusa dintr-o echipa cu un nucleu de 3-4 arhitecti, care sunt meniti sa aduca clientilor o noua perspectiva asupra proiectelor, concepute de un specialist (arhitect/urbanist) profesionist, al carui produs corespunde atat normelor actuale legale cat si cerintelor clientilor pretentiosi sau mai “speciali”.

ARCHIBAU/URBAN RECORD PRIN VASTA SA EXPERIENȚA ACUMULATĂ DE A-LUNGUL ZECILOR DE MII DE ORE DE PROIECTARE, CREATIVE, CONTRIBUIE LA ESTETICIZAREA ORASELOR NOASTRE , DAR MAI ALES PENTRU PROFITUIREA CLIENTILOR NOSTRII. 

INCA DIN SECOLUL TRECUT, OFERIM SOLUȚII COMPLETE DE ARHITECTURĂ ȘI URBANISM CARE AU CA SCOP FINAL PE LANGA EDIFICAREA CORECTA A MEDIULUI CONSTRUIT S LA INAVUTIREA CLIENTILOR NOSTRII.

Echipa noastra de design se ocupa de proiecte de ARHITECTURA care acopera o vasta parte din sectorul civil si industrial: case, vile, blocuri de locuinte colective, hoteluri, saloane, studiouri, complexe comerciale, complexe sportive (mall-uri) si de relaxare, birouri administrative si complexe industriale, reconstructii si restaurari, ansambluri rezidentiale, dar si proiecte de peisagistica, amenajari spatii verzi si gradini.

De asemenea biroul nostru de arhitectura  cu sprijinul specialistilor din domeniul legistlatiei ofera si asistenta si OBTINE Certificate de Urbanism, ELABOREAZA DOCUMENTATIILE complete necesare pentru: Avize, Acorduri si AutorizatiI de Constructii necesare la toate fazele de proiectare: DTAC, DTOE, DTAD, PT, DTh, precum si alte documentatii tehnico-economice cum ar fi DALI, SF

O alta latura puternica a echipei noastre este ASISTENTA TEHNICA pe santier in timpul executia lucrarilor de constructii. Nu de putine ori s-a dovedit cum se poate strica un proiect bun cu o executie proasta!  

Compartimentul de URBANISM al biroului nostru ofera proiectare completa de Urbanism: PUD, PUZ, PUG, reducand la jumatate timpul (!) de avizare a documentatiilor fata de media de timpul obtinut in general in practica curenta, datorita profesionalismul si experienta colaboratorilor nostrii.

Pe partea de proiectare in domeniul arhitecturii si urbanismului putem oferi in cadrul proiectului piese anturate 3D, sau chiar si filmulete, (integram BIM & BIM5D) care permite o imagine mai complexa a creatiei si permite o percepere mai comoda a clientilor care isi doresc o prezentare asupra amenajarilor interioare si exterioare.

Un alt scop al Biroului nostru de Arhitectura si Urbanism este sa oferim planificari exacte si clare de cel mai inalt nivel, scapand astfel clientul de munca obositoare de a se ocupa el insusi de multe aspecte ale birocratiei autohtone existente.

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de proiect si proiectare,
de Arhitectura si Urbanism 
si iti vom furniza numai rezultate excelente!

Din activitati, viata, evenimente in colectivul de proiectare: